• 01.jpg
  • 02.jpg
  • 03.jpg
Hekimlerimiz Dr. Reha Tandoğan ve Dr. Asım Kayaalp, 26-27 Şubat 2022 tarihlerinde VII. Spor Travmatolojisinde Dizde İleri Cerrahi Teknikler Uygulamalı Eğitim Toplantısı 'na eğitici olarak katıldı.

Sekiz yıl önce Ortoklinik hekimlerimizin öncülüğünde ilki gerçekleştirilen ve yıllar içinde gelişen teknik ve uygulamaları da katarak bugünkü haline gelen bu kurs, ülkemizdeki artroskopik diz cerrahisi konusundaki en üst düzey etkinlik. İki gün boyunca menisküs tamiri ve ön çapraz bağ cerrahisi gibi temel tekniklerin yanında, çoklu bağ cerrahileri, diz kapağı çıkıklarında kombine tedaviler gibi ileri tekniklerin hem teorik hem da kadavra üzerinde pratik uygulamaları gerçekleştirildi. Her yıl 200’ün üzerinde katılımcı başvurusu alan ve sadece 24 kursiyerin katılabildiği bu kurs, eğiticilerle bire bir ameliyatları gerçekleştirme ve tartışma imkanı vermesi açısından da çok değerli.

Meslektaşlarımızın eğitimine ve ileri cerrahi teknikleri öğrenmelerine büyük katkı sağlayan bu kurs, pandemi nedeniyle verilen zorunlu aradan sonra 2023 yılında da yine TOBB Üniversitesi Anatomi Anabilim Dalının mükemmel uygulama merkezinde yapılacak.